arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcarret-downcarret-leftcarret-rightcarret-upclosedownloadenvelope-altenvelopefacebookhouseinfoinstagramjargon-busterlinkedinlocationmediamenunew-tabpencilphoneprintsearchshareticktooltiptwitteryoutube
Skip to main content

Agenda - Day 1

Monday 28 November 2016

Time Presenter Topic & Discussion Duration
8:30 am Wurundjeri Elder   'Welcome to Country' ceremony  15 mins
8:45 am David Elia  Launch of Hostplus Reconciliation Action Plan (RAP) 5 mins
8:50 am Aaron Clark,Director of Korin Gamadji Institute, Richmond Football Club Sharing his experience as an Indigenous Australian 30 mins
9:20 am Rachel Gallagher Hostplus Reconciliation Action Plan (RAP) including announcement of the RAP Champions 30 mins
 9:50 am David Elia  Opening speech  10 mins 
10:00 am Morning tea break 15 mins
10:15 am David Whiteley, Chief Executive, Industry Super Australia Default status and industry update 30 mins
10:45 am Suzanne Holden, Chief Executive Officer, Link Post transition update 30 mins
11:15 am Margy Osmond, Chief Executive Officer, Tourism and Transport Forum Making Tourism number 1 30 mins
11:45 am Stephen Ferguson, CEO, Australian Hotels Association Stephen will provide an overview of the role of the AHA, and insights into the state of the industry in Australia highlighting key trends, opportunities and challenges  30 mins
12:15 pm Lunch 45 mins
1:00 pm Matilda Barrie and Jade Deutrom, The Reach Foundation Motivating the Millennials 90 mins
2:30 pm David Mc Elrea, Assistant National Secretary, United Voice David will share his insights into the role of United Voice and state of the industrial Award regime in Australia, highlighting key trends, opportunities and challenges  30 mins
3:00 pm Afternoon tea break 15 mins
3:15 pm Andy Polaine, Design Director, Fjord What the future of 'Digital' will look like? 30 mins
3:45pm Sam Sicilia Investment Roadshow 30 mins
4:15 pm Bruce Smethurst Day 1 Wrap up and Awards Evening 15 mins
4:30 pm Finish
7:00 pm Hostplus People’s Choice Awards Dinner
10:00 pm Dinner concludes

‘Welcome to Country’ ceremony
‘Welcome to Country’ ceremony









Now I'd like to...