arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcarret-downcarret-leftcarret-rightcarret-upclosedownloadenvelope-altenvelopefacebookhouseinfoinstagramjargon-busterlinkedinlocationmediamenunew-tabpencilphoneprintsearchshareticktooltiptwitteryoutube
Skip to main content

Agenda - Day 2

Tuesday 29 November 2016

Time Presenter Topic & Discussion Duration
9:00 am Therese Kenny Welcome back and Day 2 Briefing 15 mins
9:15 am Stuart Wilkinson Strategy & Retention update  30 mins
9:45 am Carolyn Johnson Hostplus Member Experience (MEX) and the Digital Roadmap   30 mins
10:15 am Morning tea break 15 mins
10:30 am Therese Kenny Finance update 30 mins
11:00 am Dr Adam Fraser Getting You To Thrive (GRIT) / Aftershock 60 mins
12:00 pm BBQ Lunch 60 mins
1:00 pm Norlena Brien Risk as a business enabler 30 mins
1:30 pm Maurizio Lombardi      Advice debate 30 mins
2:00 pm Be Challenged - Team Building Activity 
Please note: If all participants can please wear comfortable footwear for walking (no stilettos!) and clothing appropriate to the weather for the Team Building activities.
75 mins
3:15 pm Afternoon tea break 15 mins
3:30 pm Team Building Activity 80 mins
4:50 pm Kelly Cantwell Day 2 Wrap up 10 mins
5:00 pm Finish