arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcarret-downcarret-leftcarret-rightcarret-upclosedownloadenvelope-altenvelopefacebookhouseinfoinstagramjargon-busterlinkedinlocationmediamenunew-tabpencilphoneprintsearchshareticktooltiptwitteryoutube
Skip to main content

Agenda - Day 3

Wednesday 30 November 2016


Time Presenter Topic & Discussion Duration
8:30 am  Paul Watson Welcome back and Day 3 Briefing 15 mins
8:45 am Helen Wood & Andrew Smith A day in the life of an ‘Account Manager’  30 mins
9:15 am Nicholas Hagger Kokoda  30 mins
9:45 am Kelly Cantwell & Annette Torrington, Executive Manager, Metlife A day in the life of a ‘Claims Team Member’ and market update 30 mins
10:15 am Morning tea break 15 mins
10:30 am Hugh van Cuylenburg, Director, The Resilience Project Discovering resilience 75 mins
11:45 am Amalie Digby Sharing her personal experience 30 mins
12:15 pm Lunch 45 mins
1:00 pm Lee Holmes, Integrative Nutritionist, Yoga Teacher Whole Foods Chef How to eat your way to good health 75 mins
2:15 pm Annette Torrington, Executive Manager, Metlife Health and Wellbeing Program 15 mins
2:30 pm Ferran Soriano, Chief Executive Officer, City Football Group and Manchester City Football Club Teamwork, leadership, roles and responsibilities 30 mins
3:00 pm Afternoon tea break 15 mins
3:15 pm GE Panel  Panel Questions 45 mins
4:00 pm Umberto Mecchi  Closing speech 15 mins
4:15 pm Finish








Now I'd like to...